Menubrochuren skal ses som en vejledning. Skulle I have andre ønsker, finder vi naturligvis ud af det.
Prislisten er udarbejdet for minimum 16 kuverter - for børn under 10 år beregnes halv kuvert og halv pris.
Alle retter kan leveres ud af huset, men nogen er dog bedre egnede end andre. Vi er derfor altid behjælpelige med råd og vejledning.
Øverst findes vores vinarrangementer, hvorfra det er muligt at vælge det, der vil falde i smag. Derudover kan vores vinkælder opfylde ethvert ønske om udsøgte vine.
Menusammensætning og indviduelle ønsker aftales, og vi hjælper gerne med alle praktiske enkeltheder i forbindelse med en fest. Der er 4 menugrupper (menu 1-4) med 3 forretter. 3 hovedretter og 3 desserter i hver.
Menuen kan sammensættes på tværs af de 4 menugrupper.
Ved festarrangementer opgives endeligt bindende antal gæster 8 dage forud for festens afholdelse.
Når man har sammensat sin menu, kan man vælge et vinarrangement eller at betale drikkevarer efter forbrug.
Vores vinarrangementer er et tilbud om fast pris på drikkevarer.
Vinarrangement 1 inkluderer velkomstaperitif og frie drikkevarer under middagen
Vinarrangement 1 inkluderer velkomstaperitif og frie drikkevarer under middagen.
Vinarrangement 2 inkluderer herudover kaffemed småkager.
Vinarrangement 3 er som vinarrangement 2, men med natmad. Drikkevarer efter middagen afregnes efter forbrug.
Vinarrangement 4 er som vinarrangement 3, blot er drikkevarer efter middagen her inkluderet i prisen.
Den maksimale varighed forselskaber med vinarrangement 3 og 4 er 8 timer – regnet fra spisningens begyndelse.
Se nedenfor angående overtid. En time før slut serveres natmaden – ved aftenselskaber dog senest kl. 01:00.
Hotellet lukker kl. 02:00 med mindre andet er aftalt.
Ønskes andre vine forhør venligst nærmere.
VINARRANGEMENT 1 kr. 230,-
Husets velkomstaperitif
Hvid-, rosé- og rødvin ad libitum under middagen
1 glas husets dessertvin
Isvand
(Til dem der ikke drikker vin serveres øl eller vand)
VINARRANGEMENT 2 kr. 285,-
Husets velkomstaperitif
Hvid-, rosé- og rødvin ad libitum under middagen
1 glas husets dessertvin Isvand
Kaffe med hjemmebagte småkager
(Til dem der ikke drikker vin serveres øl eller vand)
VINARRANGEMENT 3 kr. 360,-
Husets velkomstaperitif
Hvid-, rosé- og rødvin ad libitum under middagen
(Til dem der ikke drikker vin serveres øl eller vand)
1 glas husets dessertvin
Isvand
Kaffe med hjemmebagte småkager
Natmad: Vælg mellem: Aspargessuppe eller varme skinkestænger med Mozzarella
På bar: Drikkevarer efter middagen afregnes efter forbrug
Overtid afregnes med kr. 35,- pr. gæst (inkl. drikkevarer) pr. påbegyndte halve time
VINARRANGEMENT 4 kr. 510,-
Husets velkomstaperitif
Hvid-, rosé- og rødvin ad libitum under middagen
(Til dem der ikke drikker vin serveres øl eller vand)
1 glas husets dessertvin Isvand
Kaffe med hjemmebagte småkager Natmad: Vælg mellem: Aspargessuppe eller varme skinkestænger med Mozzarella
På bar: Alm. øl og vand, vin ad libitum
Overtid afregnes med kr. 35,- pr. gæst (inkl. drikkevarer) pr. påbegyndte halve time
Husets vin
Hvid: Hillgrove Creek, australsk Chardonnay. Fyldig og aromatisk med noter af grønne æbler og citrus
Rosé: Hillgrove Creek, australsk Shiraz Rosé. Halvtør rosévin – frugtrig smag med strejf af fersken
Rød: Hillgrove Creek, australsk Shiraz. Typisk Shiraz-karakter af peber, solbær og lakrids
Vælg forret, hovedret og dessert kr. 320,-
Forretter - bydes 1 gang (kr. 75,-)
A) Klar suppe med kød- og melboller (bydes 2 gange)
B) 2 tarteletter med hønsekød i asparges
C) Grønne asparges med salatsauce og ristede mandler
Hovedretter - bydes 2 gange (kr. 175,-)
D) Flæskesteg med rødkål, brunede kartofler, flæskestegssauce og surt
E) Chili/mango-marineret svinemørbrad med kryddersauce
F) Sprængt svinekam med frossen flødepeberrod og smørsauce
Desserter - bydes 2 gange (kr. 70,-)
G) Vanilieisrand med lun jordbærsauce eller chokoladesauce
H) Fromage efter eget ønske - smukt pyntet
I) Fløderand med karamelsauce
Til alle forretter (hvor det er passende) serveres flutes og smør
Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager og dagens kartoffel
Menu 1 med vinarrangement
Vinarrangement 1 kr. 550,-
Vinarrangement 2 kr. 605,-
Vinarrangement 3 kr. 680,-
Vinarrangement 4 kr. 830,-
UD AF HUSET
3 retter ud af huset kr. 320,-
Vælg forret, hovedret og dessert kr. 345,-
Forretter – bydes 1 gang (kr. 80,-)
A) Rejecocktail eller limemarinerede rejer med fennikel og ristet sesam
B) Melon med koldrøget skinke og brøndkarse
C) Tunmousse med salat og dilddressing – pyntet med rejer
Hovedretter – bydes 2 gange (kr. 190,-)
D) Kalvesteg stegt som vildt med salat Waldorff, tyttebær, 1/2 pære med gelé, ristede vindruer og vildtflødesauce
E) Gammeldags oksesteg med glaserede løg, sødt og surt og okseskysauce
F) Helstegt kalveculotte med symfoni af ovnbagte grøntsager og portvinssauce
Desserter – bydes 2 gange (kr. 75,-)
G) Pandekager med vanilleis og jordbærsirup (bydes 1 gang)
H) Rubinsteinkage med chokoladeovertrukne vandbakkelser
I) Hvid chokoladeisrand med frugtpuré, pyntet med knas
Til alle forretter serveres flutes og smør
Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager og dagens kartoffel
Menu 2 med vinarrangement
Med vinarrangement 1 kr. 575,-
Med vinarrangement 2 kr. 630,-
Med vinarrangement 3 kr. 705,-
Med vinarrangement 4 kr. 855,-
UD AF HUSET
3 retter ud af huset kr. 345,-
Vælg forret, hovedret og dessert kr. 390,-
Forretter – bydes 1 gang (kr. 90,-)
A) Fiskesymfoni – dampet og stegt fiskefilet pyntet med rejer og kaviar
B) Røget svinemørbrad med sprød salat, lynsyltet peberfrugt og aioli
C) Jordskokkesuppe med jordskokkechips og ristet Parmaskinke
Hovedretter – bydes 2 gange (kr. 215,-)
D) Helstegt oksecuvette med håndskårne fritter og bearnaise- eller portvinsauce
E) Kalvefilet stegt som vildt med salat Waldorff, tyttebær, 1/2 pære med gelé, ristede vindruer og vildtflødesauce
F) Helstegt lammekølle med rabarberkompot og agurkesalat
Desserter (kr. 85,-)
G) Panna Cotta med frugtsirup og små nøddekager (bydes 1 gang)
H) Grejsdalens islagkage – 2 slags flødeis på makronbund med råmarcipan og chokolade (bydes 2gange)
I) Chokolademousse med Cointreau og knas (bydes 1 gang)
Til alle forretter (hvor det er passende) serveres flutes og smør
Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager og dagens kartoffel
Menu 3 med vinarrangement
Vinarrangement 1 kr. 620,-
Vinarrangement 2 kr. 675,-
Vinarrangement 3 kr. 750,-
Vinarrangement 4 kr. 900,-
UD AF HUSET
3 retter ud af huset kr. 390,-
Vælg forret, hovedret og dessert kr. 490,-
Forretter – bydes 1 gang (kr. 110,-)
A) Bresaola med appelsinmarinade, krydderurtesalat og parmesan
B) Varmrøget laks med helbladet spinat, pesto og ristede mandler
C) Grillede black tigerrejer med sauteret spinat og rød peberfrugtcreme
Hovedretter – bydes 2 gange (kr. 275,-)
D) Helstegt oksefilet med ristede perleløg, champignons og rødvinssauce
E) Kalvemørbrad med baconbagte bønner og svampesauce
F) Dyreinderlår stegt som vildt med salat Waldorff, tyttebær, ½ pære med gelé, ristede vindruer og vildtflødesauce
Desserter – bydes 1 gang (kr. 105,-)
G) Nøddemarengs med vanilleis, symfoni af bær og jordbærsirup
H) Dessertsymfoni af dessertkager, is, mousse, knas og friske frugter
I) Dessertbuffet med kage, is, frugt, sorbet, creme, puré og flambé
Til alle forretter serveres flutes og smør
Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager og dagens kartoffel
Menu 4 med vinarrangement
Vinarrangement 1 kr. 720,-
Vinarrangement 2 kr. 775,-
Vinarrangement 3 kr. 850,-
Vinarrangement 4 kr. 1000,-
UD AF HUSET
3 retter ud af huset kr. 490,-
Snacks + kr. 40,-
Frugtfad + kr. 20,-
Bobler i stedet for husets velkomstdrink + kr. 10,-
Champagne i stedet for husets velkomstdrink + kr. 60,-
Appetizer (aftales nærmere)+ kr. 30,-
Ganerenser – sorbet/granité + kr. 25,-
Fuglereder med salat Waldorff til vildt + kr. 25,-
Ost som mellemret - 3 slags + kr. 50,-
Ost som mellemret – 3 slags – med et lille, spændende glas vin + kr. 75,-
Kransekage i stedet for småkager + kr. 25,- Chips + kr. 20,-
Håndtering af bryllups-/dåbskage etc. + kr. 15,-
Husets cognac (VS) og likør (Baileys og Kahlua) + kr. 30,-
Luksus cognac (VSOP) og luksus likør (Grand Marnier og Cointreau) + kr. 35,-
Spiritus på bar pr. gæst + kr. 25,-
Andre spændende vine – forhør venligst nærmere.
Alle priser er pr. gæst
FESTBUFFET - husets specialitet (min. 20 kuverter)
- Hvidløgsristede Black Tigerrejer med brunet smør og persille kr. 410,-
(eller valgfri forret fra menu 1, 2 eller 3)
- Peberstegt oksecuvette (Black Angus)
- Helstegt lam med rosmarin og soltørrede tomater,
- Marineret kyllingebryst
- Portvinssauce (kødet kan udskiftes)
Hertil årstidens spændende grøntsager og salater, baconbagte bønner,
rabarberkompot, agurkesalat, 2 x dagens kartoffel
- Fransk chokoladetærte, vanilleflødeis, sorbet, frisk frugtsalat, Chantillycreme, hindbærpuré
Festbuffet med vinarrangement
Vinarrangement 1 kr. 640,-
Vinarrangement 2 kr. 695,-
Vinarrangement 3 kr. 770,-
Vinarrangement 4 kr. 920,-
KROANRETNING kr. 335,-
- Marinerede sild med karrysalat
- Rejer med mayonnaise
- Fiskefilet med remoulade
- Tarteletter med hønsekød i asparges
- Ribbenssteg med rødkål
- Mørbradbøf med bløde løg og surt
- Lun leverpostej med champignons og bacon
- Osteanretning (min. 5 slags oste)
- Årstidens trifli med makroner og fløde
- Brød, kiks og smør
KROBUFFET kr. 350,-
- Laksetærte med rejer og peberrod
- Pastasalat med tun og kryddereddike
- Glaseret skinke med grønkålsgratin
- Helstegt oksecuvette (Black Angus) med flødekartofler, salat og dressing
- Osteanretning (min. 5 slags ost)
- Frugtopsats
- Dagens kage
- Vanilleflødeis
- Friskbagt brød, kiks og smør
CARVERYBORD kr. 265,-
2 slags kød (aftales nærmere),
4 slags lækre årstidssalater/grøntsager med tilbehør,
2 slags dagens kartoffel,
Friskbagt brød og smør
CARVERYBORD I FORBINDELSE MED FORRET OG DESSERT kr. 235,-
LUKSUSBUFFET (min. 20 kuverter) kr. 375,-
- Marinerede rejer med grønne asparges og Mozzarella Melon med koldrøget skinke og brøndkarse
- Blinis med laksemousse
- Helstegt oksecuvette (Black Angus)
- Helstegt kalveculotte
- 4 slags årstidens salater, dagens kartoffel og portvinssauce
- Årstidens trifli med makroner og fløde
- Vanilleflødeis med chokoladesauce
- Friskbagt brød og smør
DANMARKS NATIONALRET (min. 25 kuverter) kr. 265,-
Stegt flæsk (ad libitum) med persillesauce
Pandekager med vanilleis og jordbærsirup
TAPASBUFFET
10 retter kr. 300 ,-
12 retter kr. 330,-
- Hvidløgsmarinerede rejer med citrus
- Tunmousse på sprøde salater
- Koldrøget laks med rygeost +kr. 10,-
- Blinis med laksemousse +kr. 5,-
- Bruschetta med pestobagte tomater og Mozzarella
- Grissini med Serranoskinke og dip
- Røget svinemørbrad med peberfrugt
- Roastbeef med pickles og peberrod
- Kartoffelrösti med grønt og aioli
- Grillede pestobrød med bresaola og revet parmesan +kr.10
- Laksepaté med stenbiderrogn, salat og dressing
- Sprængt andebryst på råmarineret rødbede +kr. 5,-
- Parmaskinke med emmentaler og æble
- Valnøddepaté med cornichoner
- Grillede tigerrejer med artiskok
- Rimmet laks Grand Cru + kr. 10,-
- Aspargessuppe i små kopper + kr. 5,-
- Gorgonzola / Saint Agur / Vesterhavsost (vælg mellem) med syltedevalnødder + kr. 5,-
- Husets dessertkage
- Årstidens trifli
Spørg for nye tapas
Tapasbuffeten bliver serveret med lækkert brød og smør.
RECEPTIONSBUFFET kr. 275,-
Hvidløgsmarinerede rejer med grønne asparges og Mozzarella
Tapas: 6 slags spansk/italiensk charcuteri, oliven, soltørrede tomater og hvidløg.
Belgisk paté med cornichoner og valnødder.
Osteanretning (min. 6 slags oste)
Frugtopsats
Serveres med lækkert brød, smør og pesto
SKINKEOPSATS kr. 275,-
Med 4 slags skinke, roastbeef røget kalkunbryst, 2 patéer
Årstidens spændende grøntsager og salater, kold kartoffelsalat,
Dressinger, flutes og smør
Osteanretning med kiks og friske frugter
Brunch (min 25 kuverter) kr. 335.-
- Scrambled æg
- Bacon
- Brunchpølser
- Græsk yoghurt med müsli og sirup
- Osteanretning (min. 5 slags)
- Marmelade (3 slags)
- Honning og nutella
- 3 slags pålæg
- Lun leverpostej med champignons og bacon
- Cocotteæg med skinke
- Ovnbagte tomater med timian
- Grøn salat
- Tomatsalat med feta og oliven
- Pandekager med ahornsirup
- Frisk frugt
- Rundstykker, rugbrød, specialbrød og wienerbrød
- Æble- og appelsinjuice, saft og isvand
- Kaffe og the
LUKSUS BRUNCH (min. 25 kuverter) kr. 405,-
Ligesom BRUNCH og dertil:
- Blinis med laksemousse & kaviar
- Avocado med ristede saltmandler
- Chiagrød med jordbærsirup
EKSTRA
- 1 glas røde franske bobler + kr. 40,-
- 1 glas hjemmelavet lemonade + kr. 40,-
MENU 1 kr. 170 ,-
1/2 bolle med smør Kringle
Lagkage eller æblekage Småkager
Kaffe og the
MENU 2 kr. 185,-
1 stk. franskbrød med rullepølse
1 stk. franskbrød med ost
Kaffe og the med æblekage, lagkage eller kringle
MENU 3 kr. 185,-
3/2 boller
Pålæg og ost på fad
Kringle
Kaffe og the
MENU 4 (ta’ selv bord) kr. 195,-
3 slags boller
5 slags pålæg, toppings, ost, marmelade,
Lun leverpostej med champignons og bacon
Kaffe og the med småkager
MENU 5 kr. 205,-
3 snitter med pålæg
Kaffe og the med æblekage, lagkage eller kringle
MENU 6 kr. 200,-
2 stk. uspecificeret smørrebrød
Kaffe og the med æblekage, lagkage eller kringle
Disse forslag er tænkt som inspiration.
Det er altid muligt selv at sammensætte den menu, der ønskes. Se under "Diverse" længere nede.
Almindelig pilsner kr. 35,-
Alkoholfri øl kr. 40,-
Vand 25 cl. kr. 35,-
Danskvand kr. 40,-
Isvand kr. 25,-
Husets velkomstaperitif kr. 35,-
Velkomstaperitif, øko-saft kr. 30,-
Velkomstaperitif, bobler kr. 40,-
Husets vine pr. flaske kr. 265,-
Husets vin pr. glas kr. 60,-
Hedvin alm. 2 cl. kr. 40,-
12 års portvin, Warre’s Late Bottled Vintage 5 cl. kr. 95,-
Husets cognac VS 2 cl. kr. 35,-
Husets likør (Baileys’ og Kahlua) 2 cl. kr. 30,-
Lux cognac VSOP 2 cl. kr. 45,-
Lux likør (Grand Marnier og Cointreau) 2 cl. kr. 45,-
Rom, El Dorado, 15 år 3 cl. kr. 70,-
Snaps og bitter 2 cl. kr. 30,-
Diverse almindeligt spiritus 2 cl. kr. 30,-
Kaffe/the kr. 35,-
1/2 bolle med smør kr. 25,-
Kringle kr. 40,-
Lagkage kr. 45,-
Othellolagkage kr. 60,-
Æblekage kr. 45,-
Småkager – 3 varianter kr. 25,-
Kransekage kr. 45,-
Kransekagekonfekt pr. stk. kr. 20,-
Petit four pr. stk. kr. 30,-
Snitter pr. stk. kr. 40,-
Smørrebrød uspecificeret kr. 60,-
Sandwich uspecificeret kr. 40,-
Franskbrød med rullepølse, ost eller spegepølse kr. 50,-
Ostesnitte kr. 30,-
1/2 bolle med pålæg kr. 40,-
To be continued