Menubrochure

Menubrochuren skal ses som en vejledning. Skulle I have andre ønsker, finder vi naturligvis ud af det. 
Prislisten er udarbejdet for minimum 16 kuverter - for børn under 10 år beregnes halv kuvert og halv pris.


Alle retter kan leveres ud af huset, men nogen er dog bedre egnede end andre. Vi er derfor altid behjælpelige med råd og vejledning.


Øverst findes vores vinarrangementer, hvorfra det er muligt at vælge det, der vil falde i smag. Derudover kan vores vinkælder opfylde ethvert ønske om udsøgte vine.


Menusammensætning og indviduelle ønsker aftales, og vi hjælper gerne med alle praktiske enkeltheder i forbindelse med en fest. Der er 4 menugrupper (menu 1-4) med 3 forretter. 3 hovedretter og 3 desserter i hver. 
Menuen kan sammensættes på tværs af de 4 menugrupper.


Ved festarrangementer opgives endeligt bindende antal gæster 8 dage forud for festens afholdelse.

Vinarrangementer

Når man har sammensat sin menu, kan man vælge et vinarrangement eller at betale drikkevarer efter forbrug.
Vores vinarrangementer er et tilbud om fast pris på drikkevarer.


Vinarrangement 1 inkluderer velkomstaperitif og frie drikkevarer under middagen

Vinarrangement 1 inkluderer velkomstaperitif og frie drikkevarer under middagen.

Vinarrangement 2 inkluderer herudover kaffemed småkager.

Vinarrangement 3 er som vinarrangement 2, men med natmad. Drikkevarer efter middagen afregnes efter forbrug.

Vinarrangement 4 er som vinarrangement 3, blot er drikkevarer efter middagen her inkluderet i prisen.


Den maksimale varighed forselskaber med vinarrangement 3 og 4 er 8 timer – regnet fra spisningens begyndelse.

Se nedenfor angående overtid. En time før slut serveres natmaden – ved aftenselskaber dog senest kl. 01:00.
Hotellet lukker kl. 02:00 med mindre andet er aftalt.

 

Ønskes andre vine forhør venligst nærmere.

 

VINARRANGEMENT 1             kr.   230,-

Husets velkomstaperitif

Hvid-, rosé- og rødvin ad libitum under middagen

1 glas husets dessertvin

Isvand

(Til dem der ikke drikker vin serveres øl eller vand)

 

VINARRANGEMENT 2             kr.   285,-

Husets velkomstaperitif

Hvid-, rosé- og rødvin ad libitum under middagen

1 glas husets dessertvin Isvand

Kaffe med hjemmebagte småkager

(Til dem der ikke drikker vin serveres øl eller vand)

 

VINARRANGEMENT 3             kr.   360,-

Husets velkomstaperitif

Hvid-, rosé- og rødvin ad libitum under middagen

(Til dem der ikke drikker vin serveres øl eller vand)

1 glas husets dessertvin

Isvand

Kaffe med hjemmebagte småkager

Natmad: Vælg mellem: Aspargessuppe eller varme skinkestænger med Mozzarella

På bar: Drikkevarer efter middagen afregnes efter forbrug

Overtid afregnes med kr. 35,- pr. gæst (inkl. drikkevarer) pr. påbegyndte halve time


VINARRANGEMENT 4             kr.   510,-

Husets velkomstaperitif

Hvid-, rosé- og rødvin ad libitum under middagen

(Til dem der ikke drikker vin serveres øl eller vand)

1 glas husets dessertvin Isvand

Kaffe med hjemmebagte småkager Natmad: Vælg mellem: Aspargessuppe eller varme skinkestænger med Mozzarella

På bar: Alm. øl og vand, vin ad libitum

Overtid afregnes med kr. 35,- pr. gæst (inkl. drikkevarer) pr. påbegyndte halve time

 

Husets vin

Hvid: Hillgrove Creek, australsk Chardonnay. Fyldig og aromatisk med noter af grønne æbler og citrus

Rosé: Hillgrove Creek, australsk Shiraz Rosé. Halvtør rosévin – frugtrig smag med strejf af fersken

Rød: Hillgrove Creek, australsk Shiraz. Typisk Shiraz-karakter af peber, solbær og lakrids

Menu 1

Vælg forret, hovedret og dessert kr. 320,-


Forretter - bydes 1 gang (kr. 75,-)

A) Klar suppe med kød- og melboller (bydes 2 gange)

B) 2 tarteletter med hønsekød i asparges

C) Grønne asparges med salatsauce og ristede mandler


Hovedretter - bydes 2 gange (kr. 175,-)

D) Flæskesteg med rødkål, brunede kartofler, flæskestegssauce og surt

E) Chili/mango-marineret svinemørbrad med kryddersauce

F) Sprængt svinekam med frossen flødepeberrod og smørsauce


Desserter - bydes 2 gange (kr. 70,-)

G) Vanilieisrand med lun jordbærsauce eller chokoladesauce

H) Fromage efter eget ønske - smukt pyntet

I) Fløderand med karamelsauce


Til alle forretter (hvor det er passende) serveres flutes og smør

Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager og dagens kartoffel

 

Menu 1 med vinarrangement

Vinarrangement 1 kr. 550,-

Vinarrangement 2 kr. 605,-

Vinarrangement 3 kr. 680,-

Vinarrangement 4 kr. 830,-

 

UD AF HUSET

3 retter ud af huset kr. 320,-

Menu 2

Vælg forret, hovedret og dessert kr. 345,-

 

Forretter – bydes 1 gang (kr. 80,-)

A) Rejecocktail eller limemarinerede rejer med fennikel og ristet sesam

B) Melon med koldrøget skinke og brøndkarse

C) Tunmousse med salat og dilddressing pyntet med rejer

 

Hovedretter – bydes 2 gange (kr. 190,-)

D) Kalvesteg stegt som vildt med salat Waldorff, tyttebær, 1/2 pære med gelé, ristede vindruer og vildtflødesauce

E) Gammeldags oksesteg med glaserede løg, sødt og surt og okseskysauce

F) Helstegt kalveculotte med symfoni af ovnbagte grøntsager og portvinssauce

 

Desserter – bydes 2 gange (kr. 75,-)

G) Pandekager med vanilleis og jordbærsirup (bydes 1 gang)

H) Rubinsteinkage med chokoladeovertrukne vandbakkelser

I) Hvid chokoladeisrand med frugtpuré, pyntet med knas


Til alle forretter serveres flutes og smør

Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager og dagens kartoffel

 

Menu 2 med vinarrangement

Med vinarrangement 1 kr. 575,-

Med vinarrangement 2 kr. 630,-

Med vinarrangement 3 kr. 705,-

Med vinarrangement 4 kr. 855,-

 

UD AF HUSET

3 retter ud af huset kr. 345,-

Menu 3

Vælg forret, hovedret og dessert kr. 390,-

 

Forretter – bydes 1 gang (kr. 90,-)

A) Fiskesymfoni dampet og stegt fiskefilet pyntet med rejer og kaviar

B) Røget svinemørbrad med sprød salat, lynsyltet peberfrugt og aioli

C) Jordskokkesuppe med jordskokkechips og ristet Parmaskinke

 

Hovedretter – bydes 2 gange (kr. 215,-)

D) Helstegt oksecuvette med håndskårne fritter og bearnaise- eller portvinsauce

E) Kalvefilet stegt som vildt med salat Waldorff, tyttebær, 1/2 pære med gelé, ristede vindruer og vildtflødesauce

F) Helstegt lammekølle med rabarberkompot og agurkesalat

 

Desserter (kr. 85,-)

G) Panna Cotta med frugtsirup og små nøddekager (bydes 1 gang)

H) Grejsdalens islagkage – 2 slags flødeis på makronbund med råmarcipan og chokolade (bydes 2gange)

I) Chokolademousse med Cointreau og knas (bydes 1 gang)


Til alle forretter (hvor det er passende) serveres flutes og smør

Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager og dagens kartoffel

 

 

Menu 3 med vinarrangement

Vinarrangement 1 kr. 620,-

Vinarrangement 2 kr. 675,-

Vinarrangement 3 kr. 750,-

Vinarrangement 4 kr. 900,-

 

UD AF HUSET

3 retter ud af huset kr. 390,-

Menu 4

Vælg forret, hovedret og dessert kr. 490,-

 

Forretter – bydes 1 gang (kr. 110,-)

A) Bresaola med appelsinmarinade, krydderurtesalat og parmesan

B) Varmrøget laks med helbladet spinat, pesto og ristede mandler

C) Grillede black tigerrejer med sauteret spinat og rød peberfrugtcreme

 

Hovedretter – bydes 2 gange (kr. 275,-)

D) Helstegt oksefilet med ristede perleløg, champignons og rødvinssauce

E) Kalvemørbrad med baconbagte bønner og svampesauce

F) Dyreinderlår stegt som vildt med salat Waldorff, tyttebær, ½ pære med gelé, ristede vindruer og vildtflødesauce

 

Desserter – bydes 1 gang (kr. 105,-)

G) Nøddemarengs med vanilleis, symfoni af bær og jordbærsirup

H) Dessertsymfoni af dessertkager, is, mousse, knas og friske frugter

I) Dessertbuffet med kage, is, frugt, sorbet, creme, puré og flambé


Til alle forretter serveres flutes og smør

Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager og dagens kartoffel 


Menu 4 med vinarrangement

Vinarrangement 1 kr. 720,-

Vinarrangement 2 kr. 775,-

Vinarrangement 3 kr. 850,-

Vinarrangement 4 kr. 1000,-


UD AF HUSET

3 retter ud af huset kr. 490,-

Gør din fest til noget helt specielt med...


Snacks + kr. 40,-

Frugtfad + kr. 20,-

Bobler i stedet for husets velkomstdrink + kr. 10,-

Champagne i stedet for husets velkomstdrink + kr. 60,-

Appetizer (aftales nærmere)+ kr. 30,-

Ganerenser – sorbet/granité + kr. 25,-

Fuglereder med salat Waldorff til vildt + kr. 25,-

Ost som mellemret - 3 slags + kr. 50,-

Ost som mellemret – 3 slags – med et lille, spændende glas vin + kr. 75,-

Kransekage i stedet for småkager + kr. 25,- Chips + kr. 20,-

Håndtering af bryllups-/dåbskage etc. + kr. 15,-

Husets cognac (VS) og likør (Baileys og Kahlua) + kr. 30,-

Luksus cognac (VSOP) og luksus likør (Grand Marnier og Cointreau) + kr. 35,-

Spiritus på bar pr. gæst + kr. 25,-

Andre spændende vine – forhør venligst nærmere.


Alle priser er pr. gæst 

Anretninger og buffeter

FESTBUFFET - husets specialitet (min. 20 kuverter)

- Hvidløgsristede Black Tigerrejer med brunet smør og persille kr. 410,-

(eller valgfri forret fra menu 1, 2 eller 3)

- Peberstegt oksecuvette (Black Angus)

- Helstegt lam med rosmarin og soltørrede tomater,

- Marineret kyllingebryst

- Portvinssauce (kødet kan udskiftes)

Hertil årstidens spændende grøntsager og salater, baconbagte bønner,
rabarberkompot, agurkesalat, 2 x dagens kartoffel
- Fransk chokoladetærte, vanilleflødeis, sorbet, frisk frugtsalat, Chantillycreme, hindbærpuré

 

Festbuffet med vinarrangement

Vinarrangement 1 kr. 640,-

Vinarrangement 2 kr. 695,-

Vinarrangement 3 kr. 770,-

Vinarrangement 4 kr. 920,-


KROANRETNING kr. 335,-

- Marinerede sild med karrysalat

- Rejer med mayonnaise

- Fiskefilet med remoulade

- Tarteletter med hønsekød i asparges

- Ribbenssteg med rødkål

- Mørbradbøf med bløde løg og surt

- Lun leverpostej med champignons og bacon

- Osteanretning (min. 5 slags oste)

- Årstidens trifli med makroner og fløde

- Brød, kiks og smør


KROBUFFET kr. 350,-

- Laksetærte med rejer og peberrod

- Pastasalat med tun og kryddereddike

- Glaseret skinke med grønkålsgratin

- Helstegt oksecuvette (Black Angus) med flødekartofler, salat og dressing

- Osteanretning (min. 5 slags ost)

- Frugtopsats

- Dagens kage

- Vanilleflødeis

- Friskbagt brød, kiks og smør


CARVERYBORD kr. 265,-

2 slags kød (aftales nærmere),

4 slags lækre årstidssalater/grøntsager med tilbehør,

2 slags dagens kartoffel,

Friskbagt brød og smør


CARVERYBORD I FORBINDELSE MED FORRET OG DESSERT kr. 235,-


LUKSUSBUFFET (min. 20 kuverter) kr. 375,-

- Marinerede rejer med grønne asparges og Mozzarella Melon med koldrøget skinke og brøndkarse

- Blinis med laksemousse

- Helstegt oksecuvette (Black Angus)
- Helstegt kalveculotte

- 4 slags årstidens salater, dagens kartoffel og portvinssauce
- Årstidens trifli med makroner og fløde

- Vanilleflødeis med chokoladesauce
- Friskbagt brød og smør


DANMARKS NATIONALRET (min. 25 kuverter) kr. 265,-

Stegt flæsk (ad libitum) med persillesauce

Pandekager med vanilleis og jordbærsirup


TAPASBUFFET

10 retter kr. 300 ,-

12 retter kr. 330,-


- Hvidløgsmarinerede rejer med citrus

- Tunmousse på sprøde salater

- Koldrøget laks med rygeost +kr. 10,-

- Blinis med laksemousse +kr. 5,-

- Bruschetta med pestobagte tomater og Mozzarella

- Grissini med Serranoskinke og dip

- Røget svinemørbrad med peberfrugt

- Roastbeef med pickles og peberrod

- Kartoffelrösti med grønt og aioli

- Grillede pestobrød med bresaola og revet parmesan +kr.10

- Laksepaté med stenbiderrogn, salat og dressing

- Sprængt andebryst på råmarineret rødbede +kr. 5,-

- Parmaskinke med emmentaler og æble

- Valnøddepaté med cornichoner

- Grillede tigerrejer med artiskok

- Rimmet laks Grand Cru + kr. 10,-

- Aspargessuppe i små kopper + kr. 5,- 

- Gorgonzola / Saint Agur / Vesterhavsost (vælg mellem) med syltedevalnødder + kr. 5,-

- Husets dessertkage

- Årstidens trifli


Spørg for nye tapas


Tapasbuffeten bliver serveret med lækkert brød og smør.

 

 

Receptioner og åbent hus

RECEPTIONSBUFFET kr. 275,-

Hvidløgsmarinerede rejer med grønne asparges og Mozzarella

Tapas: 6 slags spansk/italiensk charcuteri, oliven, soltørrede tomater og hvidløg.

Belgisk paté med cornichoner og valnødder.

Osteanretning (min. 6 slags oste) 

Frugtopsats

Serveres med lækkert brød, smør og pesto

 

 

SKINKEOPSATS kr. 275,-

Med 4 slags skinke, roastbeef røget kalkunbryst, 2 patéer

Årstidens spændende grøntsager og salater, kold kartoffelsalat,

Dressinger, flutes og smør

Osteanretning med kiks og friske frugter

Brunch

Brunch (min 25 kuverter) kr. 335.-

- Scrambled æg
- Bacon
- Brunchpølser

- Græsk yoghurt med müsli og sirup
- Osteanretning (min. 5 slags)
- Marmelade (3 slags)

- Honning og nutella
- 3 slags pålæg

- Lun leverpostej med champignons og bacon
- Cocotteæg med skinke

- Ovnbagte tomater med timian
- Grøn salat

- Tomatsalat med feta og oliven
- Pandekager med ahornsirup
- Frisk frugt

- Rundstykker, rugbrød, specialbrød og wienerbrød
- Æble- og appelsinjuice, saft og isvand

- Kaffe og the


LUKSUS BRUNCH (min. 25 kuverter) kr. 405,-

Ligesom BRUNCH og dertil:


- Blinis med laksemousse & kaviar

- Avocado med ristede saltmandler

- Chiagrød med jordbærsirup


EKSTRA


- 1 glas røde franske bobler + kr. 40,-

- 1 glas hjemmelavet lemonade + kr. 40,-

Kaffemenuer

MENU 1 kr. 170 ,-

1/2 bolle med smør Kringle

Lagkage eller æblekage Småkager

Kaffe og the


MENU 2 kr. 185,-

1 stk. franskbrød med rullepølse

1 stk. franskbrød med ost

Kaffe og the med æblekage, lagkage eller kringle


MENU 3 kr. 185,-

3/2 boller

Pålæg og ost på fad

Kringle

Kaffe og the


MENU 4 (ta’ selv bord) kr. 195,-

3 slags boller

5 slags pålæg, toppings, ost, marmelade,
Lun leverpostej med champignons og bacon

Kaffe og the med småkager


MENU 5 kr. 205,-

3 snitter med pålæg

Kaffe og the med æblekage, lagkage eller kringle


MENU 6 kr. 200,-

2 stk. uspecificeret smørrebrød

Kaffe og the med æblekage, lagkage eller kringle


Disse forslag er tænkt som inspiration.

Det er altid muligt selv at sammensætte den menu, der ønskes. Se under "Diverse" længere nede.

Drikkevarer

Almindelig pilsner kr. 35,-

Alkoholfri øl kr. 40,-

Vand 25 cl. kr. 35,-

Danskvand kr. 40,-

Isvand kr. 25,-

Husets velkomstaperitif kr. 35,-

Velkomstaperitif, øko-saft kr. 30,-

Velkomstaperitif, bobler kr. 40,-

Husets vine pr. flaske kr. 265,-

Husets vin pr. glas kr. 60,-

Hedvin alm. 2 cl. kr. 40,-

12 års portvin, Warre’s Late Bottled Vintage 5 cl. kr. 95,-

Husets cognac VS 2 cl. kr. 35,-

Husets likør (Baileys’ og Kahlua) 2 cl. kr. 30,-

Lux cognac VSOP 2 cl. kr. 45,-

Lux likør (Grand Marnier og Cointreau) 2 cl. kr. 45,-

Rom, El Dorado, 15 år 3 cl. kr. 70,-

Snaps og bitter 2 cl. kr. 30,-

Diverse almindeligt spiritus 2 cl. kr. 30,-


Diverse

Kaffe/the kr. 35,-

1/2 bolle med smør kr. 25,-

Kringle kr. 40,-

Lagkage kr. 45,-

Othellolagkage kr. 60,-

Æblekage kr. 45,-

Småkager – 3 varianter kr. 25,-

Kransekage kr. 45,-

Kransekagekonfekt pr. stk. kr. 20,-

Petit four pr. stk. kr. 30,-

Snitter pr. stk. kr. 40,-

Smørrebrød uspecificeret kr. 60,-

Sandwich uspecificeret kr. 40,-

Franskbrød med rullepølse, ost eller spegepølse kr. 50,-

Ostesnitte kr. 30,-

1/2 bolle med pålæg kr. 40,-

Det med småt...

To be continued