Prisliste for busselskaber og udflugter
Ud for hovedret står prisen for hovedret og dessert eller forret og hovedret efter ønske.
Forretter
Rejecocktail
Melon med koldrøget skinke
Tarteletter med hønsekød i asparges
Hovedretter
Karbonader med grønærter og gulerødder kr. 235,00
Dansk bøf med bløde løg og surt kr. 235,00
Helstegt svinekam med rødkål og brunede kartofler kr. 250,00
Helstegt kalveculotte med grillede grøntsager kr. 265,00
Mango/chili marineret svinemørbrad med kryddersauce kr. 250,00
Stegt flæsk med persillesauce kr. 265,00
Desserter
Hjemmelavet vanilleisrand med jordbær- eller chokoladesauce
Citronfromage – smukt pyntet
Mormors jordbærdessert med Creme Fraiche og ristet kokos
Årstidens trifli med letpisket fløde og makron
Let anretning
Marineret sild med karrysalat, ½ æg med rejer,
fiskefilet med remoulade, rullepølse med løg og sky,
roastbeef med høvlet peberrod, ost, brød og smør kr. 190,00
Kroanretning
Marineret sild med karrysalat, fiskefilet med remoulade,
tarteletter med hønsekød i asparges, lun leverpostej med
champignons og bacon, ribbenssteg med rødkål,
ost, brød og smør kr. 275,00
Kaffebord
Kaffe/the, ½ bolle med smør, kringle,
lagkage eller æblekage og småkager kr. 170,00
Chaufføren spiser gratis