FESTTILBUD

Menu 1         Pris 7 timer kr. 560,-     8 timer kr. 620,-

De 7 eller 8 timer regnes fra spisningens begyndelse (1/2 time efter at gæsterne er indbudt). 1 time før slut serveres natmad (gå-hjem-mad).

Forretter – bydes 1 gang (vælg mellem)

Tunmousse med salat og dilddressing – pyntet med rejer

Klar suppe med kød- og melboller (bydes 2 gange)

2 tarteletter med hønsekød i asparges

Cæsarsalat med kylling, croutoner og parmesan

Hovedretter – bydes 2 gange (vælg mellem)

Flæskesteg med rødkål, brunede kartofler, 1/2  æble og flæskestegssauce

Braisseret nakkefilet med hvidløg, rosmarin og kryddersauce

Indbagt svinemørbrad med tyttebær og champignonsauce

Sprængt svinekam med frossen flødepeberrod og smørsauce

Desserter – bydes 2 gange (vælg mellem)

Vaniljeisrand med lun jordbærsauce

Fromage efter eget ønske – smukt pyntet

Årstidens trifli med makroner og fløde (bydes 1 gang)

Fløderand med karamelsauce

Kaffe, the med småkager

Natmad (vælg mellem)

Ost og belgisk paté

Aspargessuppe med kødboller

Varme skinkestænger med mozzarella

3/2 krydderboller med pålæg

Drikkevarer (under hele arrangementet)

Velkomstdrink

Øl, vand og vin (ad libitum)

1 glas dessertvin

 

Menu 2         Pris 7 timer kr. 585,-     8 timer kr. 645,-

De 7 eller 8 timer regnes fra spisningens begyndelse (1/2 time efter at gæsterne er indbudt). 1 time før slut serveres natmad (gå-hjem-mad).

Forretter – bydes 1 gang (vælg mellem)

Rejecoctail a la Grejsdalens Hotel

Fiskedrøm – dampede rødspætter på ananas med rejer og karrydressing

Melon med røget landskinke og brøndkarse

Jordskokkesuppe med jordskokkechips  og ristet parmaskine

Hovedretter – bydes 2 gange (vælg mellem)

Kalvesteg stegt som vildt med salat Waldorff, tyttebær, halv pære med gelé, ristede vindruer og vildtflødesauce

Gammeldags oksesteg med glaserede løg, sødt og surt og okseskysauce

Helstegt kalveculotte med symfoni af ovnbagte grøntsager og portvinssauce

Helstegt oksecuvette (Uruguay) med håndskårne fritter og sauce Bearnaise

Desserter – bydes 1 gang (vælg mellem)

Pandekager med vaniljeis og jordbærsirup

Rubinsteinkage med chokoladeovertrukne vandbakkelser (bydes 2 gange)

Panna Cotta med frugtsirup og små nøddekager

Hvis chokoladeis med bærkompot og knas

Kaffe, the med småkager

Natmad (vælg mellem)

Ost og belgisk paté

Aspargessuppe med kødboller

Varme skinkestænger med mozzarella

3/2 krydderboller med pålæg

Drikkevarer (under hele arrangementet)

Velkomstdrink

Øl, vand og vin (ad libitum)

1 glas dessertvin

 

Menu 3         Pris 7 timer kr. 630,-     8 timer kr. 690,-

De 7 eller 8 timer regnes fra spisningens begyndelse (1/2 time efter at gæsterne er indbudt). 1 time før slut serveres natmad (gå-hjem-mad).

Forretter – bydes 1 gang (vælg mellem)

Fiskesymfoni med dampet og stegt fiskefilet, rejer, laks og kaviar

Røget svinemørbrad med sprød salat, lynsyltet peberfrugt og aioli

Vitello tonnato – tyndt skåret kalvekød med tunsauce og kapers

Varmrøget laks med helbladet spinat, pesto og ristede mandler

Hovedretter – bydes 2 gange (vælg mellem)

Helstegt oksefilet med ristede perleløg, champignon og sherrytomater, rødvin- eller bearnaisesauce

Kalvefilet stegt  som vildt med salat Waldorff, 1/2 pære med gelé, ristede vindruer og vildtflødesauce

Helstegt lammeculotte med rabarberkompot og agurkesalat

Langtidsstegt andebryst med syltede tranebær og mild pebersauce

Desserter – bydes 1 gang (vælg mellem)

Youghurtfromage med tørrede bær og chokoladecrumble

Fransk chokoladetærte med vaniljeis, sorbet og frugt

Grejdalens islagkage – 2 slags flødeis på makronbund stænket med Kahlua – med råmarcipan og chokolade (kan fadserveres og bydes 2 gange)

Nøddemarengs med vaniljeis, symfoni af bær og jordbærsirup

Kaffe, the med småkager

Natmad (vælg mellem)

Ost og belgisk paté

Aspargessuppe med kødboller

Varme skinkestænger med mozzarella

3/2 krydderboller med pålæg

Drikkevarer (under hele arrangementet)

Velkomstdrink

Øl, vand og vin (ad libitum)

1 glas dessertvin

 

Menu 4         Pris 7 timer kr. 690,-     8 timer kr. 750,-

De 7 eller 8 timer regnes fra spisningens begyndelse (1/2 time efter at gæsterne er indbudt). 1 time før slut serveres natmad (gå-hjem-mad).

Forretter – bydes 1 gang (vælg mellem)

Bresaola med appelsinmarinade, krydderurtesalat og parmesan

Citronmarineret laks med agurke/- radisefløde

Dampet skærising med skaldyrsbisque og urtepuré

Grillede Black Tiger rejer med sauteret spinat og rød peberfrugtcreme

Hovedretter – bydes 2 gange (vælg mellem)

Helstegt oksemørbrad med fyldte tomater og sauce Madeira

Kalvemørbrad med baconbagte bønner og svampesauce

Helstegt dyrekølle med tranebær og kraftig skysauce (eller som vildt med fuglereder)

Lammekrone med langtidsbagte auberginer/tomater og esdragonsauce

Desserter – bydes 1 gang (vælg mellem)

Nøddekurve med vaniljeis, sorbet, frugt og bær

Dessertsymfoni af dessertkager, is, mousse, knas og friske frugter

Chokoladetrilogi – 3 slags lækre chokoladedesserter

Dessertbuffet med kage, is, frugt, sorbet, creme, puré og flambé

Kaffe, the med småkager

Natmad (vælg mellem)

Ost og belgisk paté

Aspargessuppe med kødboller

Varme skinkestænger med mozzarella

3/2 krydderboller med pålæg

Drikkevarer (under hele arrangementet)

Velkomstdrink

Øl, vand og vin (ad libitum)

1 glas dessertvin

 

Til alle forretter (hvor det er passende) serveres flutes og smør

Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager og dagens kartoffel

Menuen  kan sammensættes på tværs  af de 4 menuer (priser står i vores menubrochure her på hjemmesiden).

Festbuffet     Pris 7 timer kr. 635,-     8 timer kr. 695,-

De 7 eller 8 timer regnes fra spisningens begyndelse (1/2 time efter at gæsterne er indbudt). 1 time før slut serveres natmad (gå-hjem-mad).

Husets specialitet (min 20 kuverter)

Carpaccio med ristede nødder, basilikum og parmesan (eller valgfri forret fra menu 1, 2 eller 3)

Peberstegt oksestriploin med krølfedt

Helstegt lammekølle med rosmarin og soltørrede tomater

Marineret kyllingebryst med årstidens spændende grøntsager og salater, baconbagte bønner, rabarberkompot, agurkesalat, 2 x gange dagens kartoffel (kødet kan udskiftes)

Fransk chokoladetærte, vaniljeflødeis, sorbet, frisk frugtsalat, Chantillycreme, hindbærpuré

Kaffe, the med småkager

Natmad (vælg mellem)

Ost og belgisk paté

Aspargessuppe med kødboller

Varme skinkestænger med mozzarella

3/2 krydderboller med pålæg

Drikkevarer (under hele arrangementet)

Velkomstdrink

Øl, vand og vin (ad libitum)

1 glas dessertvin