FESTTILBUD
Menu 1 Pris 7 timer kr. 570,- 8 timer kr. 630,-
De 7 eller 8 timer regnes fra spisningens begyndelse (1/2 time efter at gæsterne er indbudt). 1 time før slut serveres natmad (gå-hjem-mad).
Forretter – bydes 1 gang (vælg mellem)
Tunmousse med salat og dilddressing – pyntet med rejer
Klar suppe med kød- og melboller (bydes 2 gange)
2 tarteletter med hønsekød i asparges
Cæsarsalat med kylling, croutoner og parmesan
Hovedretter – bydes 2 gange (vælg mellem)
Flæskesteg med rødkål, brunede kartofler, 1/2 æble og flæskestegssauce
Braisseret nakkefilet med hvidløg, rosmarin og kryddersauce
Indbagt svinemørbrad med tyttebær og champignonsauce
Sprængt svinekam med frossen flødepeberrod og smørsauce
Desserter – bydes 2 gange (vælg mellem)
Vaniljeisrand med lun jordbærsauce
Fromage efter eget ønske – smukt pyntet
Årstidens trifli med makroner og fløde (bydes 1 gang)
Fløderand med karamelsauce
Kaffe, the med småkager
Natmad (vælg mellem)
Aspargessuppe med kødboller
Varme skinkestænger med mozzarella
Drikkevarer (under hele arrangementet)
Velkomstdrink
Øl, vand og vin (ad libitum)
1 glas dessertvin
Menu 2 Pris 7 timer kr. 595,- 8 timer kr. 655,-
De 7 eller 8 timer regnes fra spisningens begyndelse (1/2 time efter at gæsterne er indbudt). 1 time før slut serveres natmad (gå-hjem-mad).
Forretter – bydes 1 gang (vælg mellem)
Rejecoctail a la Grejsdalens Hotel
Fiskedrøm – dampede rødspætter på ananas med rejer og karrydressing
Melon med røget landskinke og brøndkarse
Cremet peberfrugtsuppe med spinat og kylling
Hovedretter – bydes 2 gange (vælg mellem)
Kalvesteg stegt som vildt med salat Waldorff, tyttebær, halv pære med gelé, ristede vindruer og vildtflødesauce
Gammeldags oksesteg med glaserede løg, sødt og surt og okseskysauce
Helstegt kalveculotte med symfoni af ovnbagte grøntsager og portvinssauce
Helstegt oksecuvette (Black Angus) med håndskårne fritter og sauce Bearnaise
Desserter – bydes 1 gang (vælg mellem)
Pandekager med vaniljeis og jordbærsirup
Rubinsteinkage med chokoladeovertrukne vandbakkelser (bydes 2 gange)
Panna Cotta med frugtsirup og små nøddekager
Hvis chokoladeisrand med frugtpuré, pyntet med knas (bydes 2 gange
Kaffe, the med småkager
Natmad (vælg mellem)
Aspargessuppe med kødboller
Varme skinkestænger med mozzarella
Drikkevarer (under hele arrangementet)
Velkomstdrink
Øl, vand og vin (ad libitum)
1 glas dessertvin
Menu 3 Pris 7 timer kr. 640,- 8 timer kr. 700,-
De 7 eller 8 timer regnes fra spisningens begyndelse (1/2 time efter at gæsterne er indbudt). 1 time før slut serveres natmad (gå-hjem-mad).
Forretter – bydes 1 gang (vælg mellem)
Fiskesymfoni med dampet og stegt fiskefilet, rejer, laks og kaviar
Røget svinemørbrad med sprød salat, lynsyltet peberfrugt og aioli
Jordskokkesuppe med jordskokkechips og ristet Parmaskinke
Varmrøget laks med helbladet spinat, pesto og ristede mandler
Hovedretter – bydes 2 gange (vælg mellem)
Helstegt oksefilet med ristede perleløg, champignon og sherrytomater, rødvin- eller bearnaisesauce
Kalvefilet stegt som vildt med salat Waldorff, 1/2 pære med gelé, ristede vindruer og vildtflødesauce
Helstegt lammekølle med rabarberkompot og agurkesalat
Langtidsstegt andebryst med syltede tranebær og mild pebersauce
Desserter – bydes 1 gang (vælg mellem)
Youghurtfromage med tørrede bær og chokoladecrumble
Grejsdalens fragilité-islagkage med hindbær og sukkerristede hasselnødder (bydes 2 gange)
Grejdalens islagkage – 2 slags flødeis på makronbund stænket med Kahlua – med råmarcipan og chokolade (bydes 2 gange)
Nøddemarengs med vaniljeis, symfoni af bær og jordbærsirup
Kaffe, the med småkager
Natmad (vælg mellem)
Aspargessuppe med kødboller
Varme skinkestænger med mozzarella
Drikkevarer (under hele arrangementet)
Velkomstdrink
Øl, vand og vin (ad libitum)
1 glas dessertvin
Menu 4 Pris 7 timer kr. 700,- 8 timer kr. 760,-
De 7 eller 8 timer regnes fra spisningens begyndelse (1/2 time efter at gæsterne er indbudt). 1 time før slut serveres natmad (gå-hjem-mad).
Forretter – bydes 1 gang (vælg mellem)
Bresaola med appelsinmarinade, krydderurtesalat og parmesan
Citronmarineret laks med agurke/- radisefløde
Skaldyrsbisque med dampede rødspætter og urter
Grillede Black Tiger rejer med sauteret spinat og rød peberfrugtcreme
Hovedretter – bydes 2 gange (vælg mellem)
Helstegt oksemørbrad med fyldte tomater og sauce Madeira
Kalvemørbrad med baconbagte bønner og svampesauce
Helstegt dyrekølle med tranebær og kraftig skysauce (eller stegt som vildt)
Helstegt lammeculotte med langtidsbagte auberginer/tomater og esdragonsauce
Desserter – bydes 1 gang (vælg mellem)
Nøddekurve med vaniljeis, sorbet, frugt og bær
Dessertsymfoni af dessertkager, is, mousse, knas og friske frugter
Chokoladetrilogi – 3 slags lækre chokoladedesserter
Dessertbuffet med kage, is, frugt, sorbet, creme, puré og flambé
Kaffe, the med småkager
Natmad (vælg mellem)
Aspargessuppe med kødboller
Varme skinkestænger med mozzarella
Drikkevarer (under hele arrangementet)
Velkomstdrink
Øl, vand og vin (ad libitum)
1 glas dessertvin
Til alle forretter (hvor det er passende) serveres flutes og smør
Til alle hovedretter serveres årstidens grøntsager og dagens kartoffel
Menuen kan sammensættes på tværs af de 4 menuer (priser står i vores menubrochure her på hjemmesiden).
Festbuffet Pris 7 timer kr. 645,- 8 timer kr. 705,-
De 7 eller 8 timer regnes fra spisningens begyndelse (1/2 time efter at gæsterne er indbudt). 1 time før slut serveres natmad (gå-hjem-mad).
Husets specialitet (min 20 kuverter)
Carpaccio med ristede nødder, basilikum og parmesan (eller valgfri forret fra menu 1, 2 eller 3)
Peberstegt oksestriploin med krølfedt
Helstegt lammekølle med rosmarin og soltørrede tomater
Marineret kyllingebryst med årstidens spændende grøntsager og salater, baconbagte bønner, rabarberkompot, agurkesalat, 2 x gange dagens kartoffel (kødet kan udskiftes)
Fransk chokoladetærte, vaniljeflødeis, sorbet, frisk frugtsalat, Chantillycreme, hindbærpuré
Kaffe, the med småkager
Natmad (vælg mellem)
Aspargessuppe med kødboller
Varme skinkestænger med mozzarella
Drikkevarer (under hele arrangementet)
Velkomstdrink
Øl, vand og vin (ad libitum)
1 glas dessertvin