Bordbestilling på  tlf.  7585 3004

]

August 2019

02. august – Danmarks nationalret kl. 18.30

Stegt flæsk med persillesovs (ta’ selv) og pandekager med is og jordbærsirup.
Pr. person: kr. 145,-

04. august – Brunch/lunch kl. 11.00

Dejlig kombination af morgenmad og frokost. Stor brunch/lunch buffet inkl. 1 glas velkomstbobler, kaffe, the – juice og most.

Pr. person: kr. 248,-

 16. august – Danmarks nationalret kl. 18.30

Stegt flæsk med persillesovs (ta’ selv) og pandekager med is og jordbærsirup.
Pr. person: kr. 145,-

25. august – Frokostplanke fra kl. 12.00

Frokostplanke med diverse lækkerier – alt serveret på en smuk planke (fisk/skaldyr, lunt, charcuteri, ost, frugt og en lille kage/dessert – 7-9 små retter)

Pr. person:  kr. 150,-

September 2019

06. september – Danmarks nationalret kl. 18.30

Stegt flæsk med persillesovs (ta’ selv) og pandekager med is og jordbærsirup.

Pr. person: kr. 145,-

15. september – Frokostplanke fra kl. 12.00

Frokostplanke med diverse lækkerier – alt serveret på en smuk planke (fisk/skaldyr, lunt, charcuteri, ost, frugt og en lille kage/dessert – 7-9 små retter)

Pr. person:  kr. 150,-

27. september – Fredagsmiddag kl. 18:30

 Denne aften serverer vi dansk bøf med bløde løg, + hvad der ellers hører til (ta´selv) og Bondepige med slør (en gammeldags æbletrifli)

Pr. person: kr. 145,-

29. september – Søndagsfrokost kl. 13:00

Kom og nyd en afslappende eftermiddag med et dejligt, stort traditionelt søndags ta’ selv bord. Vi starter med forskelligt fisk, derefter masser af koldt og varmt, og slutter med ost, kage og frugt.

Pr. person: kr. 198,-

Oktober 2019

04. oktober – Danmarks nationalret kl. 18.30

Stegt flæsk med persillesovs (ta’ selv) og pandekager med is og jordbærsirup.

Pr. person: kr. 145,-

(Den 1. fredag hver måned)

13. oktober – Frokostplanke fra kl. 12.00

Frokostplanke med diverse lækkerier – alt serveret på en smuk planke (fisk/skaldyr, lunt, charcuteri, ost, frugt og en lille kage/dessert – 7-9 små retter)

Pr. person:  kr. 150,-

18. oktober – Danmarks nationalret kl. 18.30

Stegt flæsk med persillesovs (ta’ selv) og pandekager med is og jordbærsirup.

Pr. person: kr. 145,-

25. oktober – Candlelight Evening

Denne aften foregår i stearinlysets skær. Vi byder på 7 lækre serveringer som kokken finder på. En rigtig hyggelig aften – med god mad lavet fra bunden og lidt romantik i luften. Social dining med en fin intro om både mad og vin.

Pr. prs. kr. 350,-

Nøje afstemt vinmenu inkl. velkomstbobler kr. 350,-  pr. prs.

Der vil være mulighed for at købe vin med hjem til favorable priser 🙂

27. oktober – Søndagsfrokost kl. 13:00

Kom og nyd en afslappende eftermiddag med et dejligt, stort traditionelt søndags ta’ selv bord. Vi starter med forskelligt fisk, derefter masser af koldt og varmt, og slutter med ost, kage og frugt.

Pr. person: kr. 198,-