Bordbestilling på  tlf.  7585 3004

]

November

02. november – Danmarks nationalret kl. 18.30

Stegt flæsk med persillesovs (ta’ selv) og pandekager med is og jordbærsirup.

Pr. person: kr. 135,-

(Den 1. fredag hver måned)

10. november – Mortensaften kl. 18.30

Traditionen tro – Mortensand (1/4 and) og ris à a’lamande

Pr. person: kr. 218,-

18. november – Søndagsmiddag kl. 18

Slip for besværet derhjemme og kom ud og spis dejlig flæskesteg med det hele (ta’ selv) og pandekager med is og jordbærsirup.

Pr. person: kr. 135,-

23. november – Candlelight Evening kl. 18:30

Denne aften foregår i stearinlysets skær. Kom og nyd en lækker 4 retters menu: Appetizer – Hummerbisque med chilehummerhaler og creme fraiche. Forret – Sprød fillodejskurv med salat, kylling, basilikumpesto og bacon.  Hovedret – Helstegt kalveculotte med årstidens mix af grøntsager, pastinakpuré og portvinssauce. Desserttallerken – små lækre tapas med sødt og surt. En rigtig hyggelig aften – med lidt romantik i luften.

Pr. prs.  kr. 238,-

Mulighed for at tilkøbe en nøje afstemt vinmenu inkl. velkomstbobler kr. 288,- pr. prs.

Fredag 30. november – Danmarks nationalret kl. 18.30

Stegt flæsk med persillesovs (ta’ selv) og pandekager med is og jordbærsirup. – (Flyttet fra den 7. december på grund af travlhed !!)

Pr. person: kr. 135,-

December

02. december – Julefrokost kl. 13.00

Stort jule ta’selv bord med mange af de lækkerier der hører julen til. Kom og nyd en hyggelig eftermiddag i julens tegn.

Pr. person: kr. 198,-

09. december – Søndagsmiddag kl. 18

Slip for besværet og kom ud og spis dejlig flæskesteg og ris à l’amande med kirsebærsauce og mandelgave 🙂

Pr. person: kr. 135,

16. december – Julefrokost kl. 13.00

Stort jule ta’selv bord med mange af de lækkerier der hører julen til. Kom og nyd en hyggelig eftermiddag i julens tegn.

Pr. person: kr. 198,-

24. december – Glædelig jul !!

[

Januar 2019

04. januar – Danmarks nationalret kl. 18.30

Stegt flæsk med persillesovs (ta’ selv) og pandekager med is og jordbærsirup.
Pr. person: kr. 135,-

(Den 1. fredag hver måned).

13. januar – Nytårsbrunch kl. 11.00

Stor lækker nytårsbrunch med alt, hvad hjertet kan begære, incl. velkomstbobler

Pr. prs.  kr. 275,-

18. januar – Fredagsmiddag kl. 18.30

Denne aften serverer vi helstegt oksecuvette fra Uruguay, lækre salater, sprøde fritter og sauce bearnaise (ta’selv) og bananasplit à la Grejsdalens Hotel.

Pr. prs. kr. 185,-

25. januar – Candlelight Evening kl. 18.30

Denne aften foregår i stearinlysets skær. Kom og nyd en lækker 4 retters menu som kokken finder på.  En rigtig hyggelig aften – med lidt romantik i luften.

Pr. prs.  kr. 238,-

Mulighed for at tilkøbe en nøje afstemt vinmenu inkl. velkomstbobler kr. 288,- pr. prs.

27. januar – Frokostplanke fra kl. 12.00

Frokostplanke med diverse lækkerier – alt serveret på en smuk planke (fisk/skaldyr, lunt, charcuteri, ost, frugt og en lille kage/dessert – 7-9 små retter)

Pr. prs.  kr. 150,-