Bordbestilling på  tlf.  7585 3004

]

December

02. december – Julefrokost kl. 13.00

Stort jule ta’selv bord med mange af de lækkerier der hører julen til. Kom og nyd en hyggelig eftermiddag i julens tegn.

Pr. person: kr. 198,-

09. december – Søndagsmiddag kl. 18

Slip for besværet og kom ud og spis dejlig flæskesteg og ris à l’amande med kirsebærsauce og mandelgave 🙂

Pr. person: kr. 135,

16. december – Julefrokost kl. 13.00

Stort jule ta’selv bord med mange af de lækkerier der hører julen til. Kom og nyd en hyggelig eftermiddag i julens tegn.

Pr. person: kr. 198,-

24. december – Glædelig jul !!

[

Januar 2019

04. januar – Danmarks nationalret kl. 18.30

Stegt flæsk med persillesovs (ta’ selv) og pandekager med is og jordbærsirup.
Pr. person: kr. 135,-

(Den 1. fredag hver måned).

13. januar – Nytårsbrunch kl. 11.00

Stor lækker nytårsbrunch med alt, hvad hjertet kan begære, incl. velkomstbobler

Pr. prs.  kr. 275,-

18. januar – Fredagsmiddag kl. 18.30

Denne aften serverer vi helstegt oksecuvette fra Uruguay, lækre salater, sprøde fritter og sauce bearnaise (ta’selv) og bananasplit à la Grejsdalens Hotel.

Pr. prs. kr. 185,-

25. januar – Candlelight Evening kl. 18.30

Denne aften foregår i stearinlysets skær. Kom og nyd en lækker 4 retters menu som kokken finder på. En rigtig hyggelig aften med lidt romantik i luften.

Pr. prs.  kr. 238,-

Mulighed for tilkøb af nøje afstemt vinmenu inkl. velkomstbobler kr. 288,- prs.

27. januar – Frokostplanke fra kl. 12.00

Frokostplanke med diverse lækkerier – alt serveret på en smuk planke (fisk/skaldyr, lunt, charcuteri, ost, frugt og en lille kage/dessert – 7-9 små retter)

Pr. prs.  kr. 150,-

Februar 2019

01. februar – Danmarks nationalret kl. 18.30

Stegt flæsk med persillesovs (ta’ selv) og pandekager med is og jordbærsirup.

Pr. person: kr. 135,-

(Den 1. fredag hver måned)

10. februar – Frokostplanke fra kl. 12.00

Frokostplanke med diverse lækkerier – alt serveret på en smuk planke (fisk/skaldyr, lunt, charcuteri, ost, frugt og en lille kage/dessert – 7-9 små retter)

Pr. prs.  kr. 150,-

15. februar – Danmarks nationalret kl. 18.30

Stegt flæsk med persillesovs (ta’ selv) og pandekager med is og jordbærsirup.

Pr. person: kr. 135,-

24. februar – Søndagsfrokost kl. 13

Kom og nyd en afslappende eftermiddag med dejligt stort, traditionelt søndags ta’ selv bord. Vi starter med forskelligt fisk, derefter masser af koldt og varmt, og slutter med ost, kage og frugt.

Pr. person: kr. 198,-