Bordbestilling på  tlf.  7585 3004

]

December  2019

07. december – Julefrokost kl. 13.00

Stort jule ta’selv bord med mange af de lækkerier der hører julen til. Kom og nyd en hyggelig eftermiddag i julens tegn.

Pr. person: kr. 225,-

24. december 

Rigtig glædelig jul til alle 🙂

31. december 

 Godt nytår 🙂

Januar 2020

03. januar – Danmarks nationalret kl. 18.30

Stegt flæsk med persillesovs (ta’ selv) og pandekager med is og jordbærsirup.
Pr. person: kr. 145,-

12. januar – Frokostplanke fra kl. 12.00

Frokostplanke med diverse lækkerier – alt serveret på en smuk planke (fisk/skaldyr, lunt, charcuteri, ost, frugt og en lille kage/dessert – 7-9 små retter)

Pr. person:  kr. 150,-

17. januar – Danmarks nationalret kl. 18.30

Stegt flæsk med persillesovs (ta’ selv) og pandekager med is og jordbærsirup.
Pr. person: kr. 145,-

26. januar – Frokostplanke fra kl. 12.00

Frokostplanke med diverse lækkerier – alt serveret på en smuk planke (fisk/skaldyr, lunt, charcuteri, ost, frugt og en lille kage/dessert – 7-9 små retter)

Pr. person:  kr. 150,-

Februar 2020

02. februar – Frokostplanke fra kl. 12.00

Frokostplanke med diverse lækkerier – alt serveret på en smuk planke (fisk/skaldyr, lunt, charcuteri, ost, frugt og en lille kage/dessert – 7-9 små retter)

Pr. person:  kr. 150,-

06. februar Danmarks nationalret kl. 18.30 (OBS ! Flyttet til torsdag p.gr.a. travlhed)

Stegt flæsk med persillesovs (ta’ selv) og pandekager med is og jordbærsirup.
Pr. person: kr. 150,-

14. februar- Valentinsdag kl. 18.30

Denne aften foregår i stearinlysets skær. Kom og nyd en lækker 4 retters menu som kokken finder på.  Fantastisk hyggelig aften – med rigtig god stemning og lidt romantik i luften.

Pr. person kr. 285,-

Nøje afstemt vinmenu inkl. velkomstbobler kr. 290,- pr. prs.

16. februar – Frokostplanke fra kl. 12.00

Frokostplanke med diverse lækkerier – alt serveret på en smuk planke (fisk/skaldyr, lunt, charcuteri, ost, frugt og en lille kage/dessert – 7-9 små retter)

Pr. person:  kr. 150,-

21. februar Danmarks nationalret kl. 18.30

Stegt flæsk med persillesovs (ta’ selv) og pandekager med is og jordbærsirup.
Pr. person: kr. 150,-