Bordbestilling på  tlf.  7585 3004

]

Januar 2019

25. januar – Candlelight Evening kl. 18.30

Denne aften foregår i stearinlysets skær.

Menu:
Appetizer – Lille tapas med tilbehør
 Forret – Grillede Black Tigerrejer med agurke- melon-relish
Hovedret – Helstegt oksestriploin (Uruguay) med årstidens grøntsager, timiankartofler og Sc. Madeira
Dessert – 3 små chokoladerør med Panna Cotta, vanilleis og fromage
Fantastisk hyggelig aften med rigtig god stemning.

Pr. prs.  kr. 238,-

Mulighed for tilkøb af nøje afstemt vinmenu inkl. velkomstbobler kr. 288,- prs.

27. januar – Frokostplanke fra kl. 12.00

Frokostplanke med diverse lækkerier – alt serveret på en smuk planke (fisk/skaldyr, lunt, charcuteri, ost, frugt og en lille kage/dessert – 7-9 små retter)

Pr. prs.  kr. 150,-

Februar 2019

01. februar – Danmarks nationalret kl. 18.30

Stegt flæsk med persillesovs (ta’ selv) og pandekager med is og jordbærsirup.

Pr. person: kr. 135,-

(Den 1. fredag hver måned)

10. februar – Frokostplanke fra kl. 12.00

Frokostplanke med diverse lækkerier – alt serveret på en smuk planke (fisk/skaldyr, lunt, charcuteri, ost, frugt og en lille kage/dessert – 7-9 små retter)

Pr. prs.  kr. 150,-

14. februar – Valentinsmiddag kl. 18.30

Denne aften foregår i stearinlysets skær.

Menu:
Appetizer – Lille hummerbisque med Chile-hummerhaler og creme fraiche
 Forret – Carpaccio af Serrano med krydderurtesalat, appelsinmarinade og Grana Padano
Hovedret – Helstegt oksestriploin (Black Angus) med jordskokkepuré, grillede grøntsager og sauce Madeira
Dessert – Marcipankage med hasselnødder, vanilleis og hindbærsirup
Fantastisk hyggelig aften med rigtig god stemning.

Pr. prs.  kr. 265,-

Mulighed for tilkøb af nøje afstemt vinmenu inkl. velkomstbobler kr. 290,- prs.

15. februar – Danmarks nationalret kl. 18.30

Stegt flæsk med persillesovs (ta’ selv) og pandekager med is og jordbærsirup.

Pr. person: kr. 135,-

24. februar – Søndagsfrokost kl. 13

Kom og nyd en afslappende eftermiddag med dejligt stort, traditionelt søndags ta’ selv bord. Vi starter med forskelligt fisk, derefter masser af koldt og varmt, og slutter med ost, kage og frugt.

Pr. person: kr. 198,-

Marts 2019

01. marts – Danmarks nationalret kl. 18.30

Stegt flæsk med persillesovs (ta’ selv) og pandekager med is og jordbærsirup.

Pr. person: kr. 145,-

(Den 1. fredag hver måned)

10. marts – Søndagsmiddag kl. 18

Slip for besværet og kom ud og spis dejlig Ris Taffel (med masser af lækkert tilbehør) og Panna Cotta m/ mango sirup

Pr. person: kr. 145,

17. marts – Frokostplanke fra kl. 12.00

Frokostplanke med diverse lækkerier – alt serveret på en smuk planke (fisk/skaldyr, lunt, charcuteri, ost, frugt og en lille kage/dessert – 7-9 små retter)

Pr. prs.  kr. 150,-

22. marts – Fredagsmiddag kl. 18:30

Denne aften serverer vi helstegt oksecuvette fra Uruguay, lækre salater, sprøde fritter, sauce bearnaise  og husets portvinssauce (ta’selv) og bananasplit à la Grejsdalens Hotel (naturligvis med den gode hjemmelavede is).

Pr. prs. kr. 185,-

April 2019

05. april – Danmarks nationalret kl. 18.30

Stegt flæsk med persillesovs (ta’ selv) og pandekager med is og jordbærsirup.
Pr. person: kr. 145,-

 17. april – Danmarks nationalret kl. 18.30

Stegt flæsk med persillesovs (ta’ selv) og pandekager med is og jordbærsirup.
Pr. person: kr. 145,-

(Den 1. fredag hver måned).

19. april – Påskefrokost kl. 13.00

Traditionen tro – påskefrokost med alt det der hører påsken til og lidt mere 🙂 Kom og nyd en fantastisk eftermiddag.

Pr. prs.  kr. 215,-

21. april – Påskefrokost kl. 13.00

Traditionen tro – påskefrokost med alt det der hører påsken til og lidt mere 🙂 Kom og nyd en fantastisk eftermiddag.

Pr. prs.  kr. 215,-